Hayatı keşfet!

Biz kimiz?


İrlanda'da ve Türkiye'de yaşayan iki kardeş... Gündemle, hayatla ve yaptıkları seyahatlerle ilgili gözlemlerini yazıyorlar. Limanlarından ayrılıp keşfedilmeyenlere ulaşmaya çalışıyorlar.

Son yazıları okudun mu?


Yeni yazılar anında email'ine gelsin!


İletişimde kalalım!


Hakkımızda

Cemal BüyükgökçesuCemal Büyükgökçesu

Sitede yer alan içerik ve görüşler yazarların tamamen kendi düşünceleri olup, hiçbir şekilde yazarların çalıştığı kurumları bağlamamaktadır.

***

Herkese merhaba,

İki kardeş olarak açtığımız bu blog’da aslında birçok insanın hayatında milyonlarca kez tekrarlayarak yapmayı sürdürdüğü bir olguyu paylaşacağız. Hayatı gözlemleyeceğiz, tecrübeler edineceğiz ve sizlere aktaracağız. Daha önce belki birçok kez keşfedileni bir kez daha beraber yorumlayacağız.

Hayatı beraber paylaşmamız dileğiyle hepinize iyi keşifler…

Cemal & Burak

cemal@buyukgokcesu.com

burak@buyukgokcesu.com

***

Cemal; Alman Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi ve London School of Economics’teki eğitimlerinin ardından Google İrlanda’da Stratejik Ortak Yöneticisi olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

İletişim: TwitterGoogle+, LinkedIn

Burak; Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi ve Politika bölümlerinden çift anadal yaparak mezun olan Burak, şu anda Philip Morris firmasında Hazine Analisti olarak çalışmakta.

İletişim: TwitterFacebookLinkedIn

 

2009'dan beri yurtdışında yaşayan Cemal, London School of Economics’teki yüksek lisansının ardından Google’da çalışma hayatını sürdürüyor. Çok fazla bilinmeyen yerlere seyahat edip farklı yaşantıları keşfetmek en büyük hobisi. Ayrıca bir yüzme tutkunu: Her gün (istisnasız) 2.5 km yüzüyor.