Hayatı keşfet!

Biz kimiz?


İrlanda'da ve Türkiye'de yaşayan iki kardeş... Gündemle, hayatla ve yaptıkları seyahatlerle ilgili gözlemlerini yazıyorlar. Limanlarından ayrılıp keşfedilmeyenlere ulaşmaya çalışıyorlar.

Son yazıları okudun mu?


Yeni yazılar anında email'ine gelsin!


İletişimde kalalım!


Samsung’un Cevabı

Cemal BüyükgökçesuCemal Büyükgökçesu

Bildiğiniz gibi kısa bir zaman önce piyasaya çıkan iPhone 4, tutuş şekline göre sinyal seviyesinin ciddi oranda azalması problemi nedeniyle büyük eleştiri almıştı kullanıcılar tarafından.

Bunun üzerine Apple’dan Steve Jobs buna benzer problemlerin diğer tüm telefon markalarında görüldüğünü belirtmiş, yani diğer tüm üreticilere bir bakıma taş atmıştı.

Bunun üzerine bazı firmalar Steve Jobs’a cevap niteliğinde basın açıklamaları yaptılar, kendi ürünlerinde benzer problemlerin olmadığını belirttiler.

Güney Kore’li elektronik devi Samsung ise akıllı telefon pazarındaki en büyük rakibi Apple’a, aşağıda paylaştığım Galaxy S reklamıyla bir bakıma cevap vermiş. Zekice.

2009'dan beri yurtdışında yaşayan Cemal, London School of Economics’teki yüksek lisansının ardından Google’da çalışma hayatını sürdürüyor. Çok fazla bilinmeyen yerlere seyahat edip farklı yaşantıları keşfetmek en büyük hobisi. Ayrıca bir yüzme tutkunu: Her gün (istisnasız) 2.5 km yüzüyor.